allgeneration

 

All Generations met Eddy Seven

 

Volgens Eddy Seven moet house muziek niet saai zijn en toegankelijk voor iedereen zonder dat alle top 40 platen aan elkaar geplakt worden.

 

Eddy Seven presenteert:  “ All generations! “

Alle generaties apparatuur met natuurlijk alle generaties muziek.  Van alle generaties, voor alle generaties.  Wat moet u zich daarbij voorstellen?  Eddy begint te draaien met vinyl, zoals de langspeelplaten van vroeger met natuurlijk pick-ups, of draaitafels zoals hij liever zegt.

Bootleg is de grote truc van deze show.  Een bootleg is een opnames waarbij de vocalen van de originele artiest zijn gebruikt en in een muzikaal jasje zijn gestoken naar keuze van de maker. Deze kostbare en unieke verzameling platen zijn door Ryhtm Import in Den Haag in opdracht van Eddy Seven  uit alle delen van de wereld gehaald.

Na verloop van de show zal Eddy overstappen naar cd spelers en daarmee zal ook de muziek veranderen maar nog steeds herkenbaar.  In de laatste periode van de show schakelt Eddy over op een mp3 speler. Qua geluid  zal het enige verschil zijn met de draaitafels dat de tikjes in de plaat niet meer te horen zijn..

Elke fan van Discohouse, trance, clubhouse, elektric  and a bit of dirty house zal zich in een element voelen op deze show.

Eddy Seven is een zeer ervaren en gewaardeerde Dj in binnen en buitenland. Met zijn ervaring in veel clubs gedraaid oa in Ohio Amerika, Cancun Mexico, Pascha  Salou Spanje.

Friesland Entertaint!  Ook op dancegebied.